Nu locul ci modul

Nu locul ci modul

sâmbătă, 30 iunie 2012

Mulțumim, domnule Andruh !

Vă mulțumim pentru lupta pe care o duceți, pentru efortul și riscurile pe care vi le-ați asumat ca să apărați onoarea comunității academice românești !

2 comentarii:

  1. Usor patetica aceasta multumire... Hai sa fim seriosi, Marius Andruh, desi este un profesionist, a trebuit "sa pupe" mana care l-a pus in fruntea CNADTCU. In rest, cred ca a fost o lectie buna pentru el. L-am cunoscut pe Marius Andruh in calitate de profesor, eu fiind student. Din nefericire pentru mine, nu numai ca tinea niste cursuri extrem de proaste, dar era si arogant. Iar aroganta s-a pastrat. Calitatea cursurilor nu stiu. Asa ca mai usurel cu "odele" fata de Andruh...

    RăspundețiȘtergere
  2. As aprecia sa va declinati identitatea. V-am publica comentariul pentru ca cel putin nu ati injurat.
    Si eu l-am avut profesor pe Andruh si l-am gasit exceptional. Pentru studenti slabi poate parea arogant, dar orice om inteligent si cultivat la pare arogant lor. Nu stiu daca e si cazul dvs. Studentilor slabi sau mediocri le plac plagiatorii care ii lingusesc si le vorbesc cald si apropiat, tocmai pentru ca sunt vulnerabili. Profesorii de exceptie pot sa isi permita sa pune standardele sus, si atunci desigur ca devin neagreati de cei care copiaza si plagiaza. In ce priveste pupatul, bateti campii.

    RăspundețiȘtergere